Taksi Helsinki Oy ja Vantaan Autolaite Oy yhteistyöhön yrityskauppojen myötä

Taksi Helsinki Oy ostaa kolmasosan Vantaan Autolaite Oy:stä. Yrityskaupan myötä Vantaan Autolaite tarjoaa palveluja TH-Autolaitteen nimellä.

Taksi Helsinki Oy on päässyt sopimukseen Vantaan Autolaite Oy:n kanssa siitä, että Taksi Helsinki ostaa kolmasosan Vantaan Autolaite Oy:stä. Yrityskaupan myötä Vantaan Autolaitteen palveluja tarjotaan vastedes TH-Autolaitteen nimellä. Taksi Helsingin huoltoliiketoiminta siirtyy henkilöstöineen ja laitteineen TH-Autolaitteelle.

Taksi Helsinki on Suomen suurin taksitoimija, jonka toimintaan kuuluu taksintilausvälitystoiminnan ohella myös taksien asennus- ja huoltotoiminnot. Vantaan Autolaite Oy on suomalainen ammattiliikenteen mittari-, kyydinvälitys- ja ajovalvontajärjestelmien asennuksiin keskittynyt palveluyritys.

TH-Autolaitteessa on yrityskaupan jälkeen palveluksessa 8 työntekijää ja toimitusjohtajana jatkaa Jyrki Pöyhönen. Taksi Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Jari Kantonen toimii jatkossa TH-Autolaitteen hallituksen jäsenenä.

Yrityskauppa saadaan lopulliseen päätökseen 31.1.2018 ja uusi liiketoiminta käynnistyy 1.2.2018 alkaen. TH-Autolaite tarjoaa huoltopalvelua jatkossa Metsälässä osoitteessa Asesepänkuja 2 sekä myös Heikinlaaksossa osoitteessa Tatti 7.

Tämä yhteistyö on erittäin positiivinen asia ja tukee meitä tavoitteessamme ottaa taksiautoilijoidemme tarpeet ja toiveet huomioon entistä paremmin”, sanoo Taksi Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Jari Kantonen. ”Yhteistyö avaa uusia mahdollisuuksia ja yhdessä olemme vahvempia vastaanottamaan tulevaisuuden mahdollisuudet toimialalla”, toteaa puolestaan Vantaan autolaitteen toimitusjohtaja Jyrki Pöyhönen.

Vantaan Autolaite Oy on liki kolmekymmentä vuotta palvellut suomalaisia taksiyrittäjiä ja ammattikuljettajia. Yrityskaupan myötä osaamiskenttä laajenee ja taksiautoilijat sekä taksinkuljettajat pääsevät hyötymään isommasta huoltotiimistä. Suurempi huolto-organisaatio tuo laatua, entistä kattavampaa palvelua ja joustavampia huolto- sekä päivystysaikoja.

Taksi Helsinki Oy yrityksenä

Taksi Helsinki Oy on pääkaupunkiseudun ja Suomen suurin taksitoimija 1340 taksilla. Asiakaslähtöinen kehitystyö, laadunvalvonta ja uusien palvelutuotteiden kehitys ovat tekijöitä, joilla Taksi Helsinki haluaa varmistaa asiakastyytyväisyyden nyt ja tulevaisuudessa. Taksitilauksen vaivattomuus, luotettavuus ja monipuoliset tilaustavat ovat keskeinen osa Taksi Helsingin asiakaspalvelukonseptia.

Vantaan Autolaite Oy yrityksenä

Vantaan Autolaite Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen ammattiliikenteen mittari-, kyydinvälitys- ja ajovalvontajärjestelmien asennuksiin keskittynyt vakavarainen palveluyritys. Yritys palvelee suomalaisia taksiyrittäjiä ja ammattikuljettajia yrittäjähenkisellä palveluasenteella tehokkaan nopeasti, ammattiliikenteen tarpeet tuntien.